Logotype

Kostas Papadopoulos, VD

Uni-Vent Rör AB

Kostas Papadopoulos är VD för Uni-Vent, ett företag i ventilationsbranschen som grundades 2005 och omsätter ca 65 miljoner.

Uni-Vent utför i princip allt inom ventilation i Stockhomsregionen: installationer, OVK-besiktningar, Injustering, rensning av ventilationskanaler, underhåll och service och har ett långvarigt samarbete med andra entreprenörer inom bygg, konstruktion, el/styr och rör. Kunderna är bland annat byggföretag, bostadsbolag, offentlig sektor och privatpersoner.

–  Genom vårt långa samarbete med andra aktörer så utför vi även helhetslösningar inom ventilation där vi tar ansvar alltifrån konstruktion till slutöverlämning.  Vi arbetar med alla typer av ventilationsanläggningar, från stora kommersiella byggnader, sjukhus till mindre fastigheter och bostadsfastigheter.

–  Vi har insett fördelarna med att gå upp i en större företagsgruppering, men fann – trots många intressenter — inte något samarbete som kändes rätt. Med Novedo kände vi dock en samsyn kring mål och vägen dit inklusive det bästa upplägget för vår fortsatta tillväxt.

– Vi ville fortsätta göra som vi alltid gjort men ändå få ta del av, och bidra till, en grupps synergieffekter och utvecklingsmöjligheter som följer med gruppens storlek och geografiska spridning. Vi gick upp i Novedo sommaren 2021 och är hittills mycket nöjda.

Vi ville fortsätta göra som vi alltid gjort. Vi gick upp i Novedo sommaren 2021 och är hittills mycket nöjda.Kontakt

Drivhjulsvägen 22
126 30 Hägersten

info@univent.se

Till Uni-Vent