Logotype

Richard Ericson, VD

Sentexa AB

Sentexa är ett lönsamt och expansivt el-installationsföretag med rötter och bas i Stockholm. Bolaget har en mångårig historia av stadig tillväxt och god lönsamhet. Ägaren och grundaren Rickard Ericson startade bolaget 2002 och har drivit bolaget det sedan dess. Sentexas verksamhet, med fokus på ROT-sektorn, erbjuder allt från mindre installationer och service till kompletta projekt från projekteringsstadiet till slutmontering, allt med egna montörer och projektledare. 

– Det känns mycket bra att få komma in i en stor och välskött företagsgrupp och jag räknar med att det ger oss bättre möjligheter att växa samtidigt som vi kan fortsätta att jobba på det sätt som vi tror på. Vi har fått ett stort förtroende för ledningen i Novedo och att även få bli delägare och vara med om en börsnotering är något jag verkligen ser fram emot.

Det känns mycket bra att få komma in i en stor och välskött företagsgrupp och jag räknar med att det ger oss bättre möjligheter att växa samtidigt som vi kan fortsätta att jobba på det sätt som vi tror på.Kontakt

Båtbyggargatan 5
120 70 Stockholm

info@sentexa.se

Till Sentexa