Logotype

ProvideU AB

Fredrik Forngren, VD

Fredrik Forngren är VD för ProvideU som han startade 2008 tillsammans med Mikael Rehnberg. ProvideU levererar ritningsbundna komponenter och kompletta system (PCBA och box-build). Företaget har verksamhet i Sverige samt Estland och omsätter ca 100 miljoner.

–  Vi känner att Novedo är rätt väg för oss när vi nu vill ta nästa steg i att utveckla ProvideU och lockas av tanken på att äga aktier i Novedo långsiktigt.

ProvideU jobbar med fyra huvudsegment på komponentsidan: kablage, membrantangentbord, elektronikkomponenter samt mekanik- och plastdetaljer. Tillverkning av komponenterna sker till stor del via produktionspartners i Asien. Företaget erbjuder även elektroniktillverkning och sammansättning av kompletta system, vilket sker i fabriken i Estland. Att både kunna ta fram komponenter och slutmontera hela produkter gör ProvideU unikt.

–  Novedo passar bra när vi tar nästa steg i att skala upp företaget. Att vara delägare och dessutom börsintroduceras är förstås extra lockande. Vi får vara med på två resor parallellt.

Novedo passar bra när vi tar nästa steg i att skala upp företaget. Att vara delägare och dessutom börsintroduceras är förstås extra lockande. Vi får vara med på två resor parallellt.Kontakt

Tunbytorpsgatan 31
721 37 Västerås

sales@provideu.com

Till ProvideU