Logotype

Johan Andersson, VD

Elforum i Göteborg AB

Johan Andersson är VD på Elforum i Göteborg. Det startades i slutet av 2018 med fyra anställda och har snabbt växt till dagens omsättning om ca 55 miljoner. Företaget utför elinstallationer för industri, kontor och kommersiella fastigheter samt datanät. Kunderna är främst entreprenadföretag, fastighetsförvaltare och försäkringsbolag.

– Under ett par år hade vi blivit kontaktade av företagsmäklare på jakt. De representerade alltid större bolag som var toppstyrda och där tanken var att införa sina idéer och system. Men det ville inte vi, så det blev aldrig aktuellt. Men när jag träffade Novedo i april 2020 kändes allt rätt. Vi skulle få sköta oss själva, och så har det också blivit.

– Novedo kändes seriöst från början. Det var raka puckar och jag fick omedelbart förtroende. Annars hade det inte blivit något.

– Att kunna få köra på som vanligt men med större muskler i ryggen var lockande. Reaktionerna hos personalen har varit positiva.

En annan viktig faktor för beslutet att sälja var börsintroduktionen.

– Ja, väldigt spännande att få vara med om något sådant. Det hade vi inte kunnat tänka oss när vi startade Elforum 2018.

Att kunna få köra på som vanligt men med större muskler i ryggen var lockande.

Kontakt

Analysvägen 5
435 33 Mölnlycke

johan@elforum.se

Till Elforum