Logotype

Simon Persson, VD

Elarbeten Helsingborg AB

Simon Persson är VD för Elarbeten i Helsingborg. Företaget gör allt inom el, från starkström till datanätverk, från felsökning och underhåll till stora installationer. Kunderna är både företag och privatpersoner.  Bolaget omsätter ca 25 miljoner. Novedo gick in i början av 2022.

– Möjligheten att bli delägare och få vara med om en börsintroduktion var en viktig faktor bakom att välja just Novedo när vi sålde. Den andra faktorn var att kunna driva företaget vidare på ett sätt vi visste fungerade.

Företaget har funnits sedan 1992. Det startades upp i Höganäs och har sedan dess expanderat och flyttat till Helsingborg. Simon Persson och partner Göran Lundgren köpte bolaget 2013. År 2020 bytte bolaget namn till Elarbeten Helsingborg AB. Tanken att sälja företaget väcktes genom att några köpare visade intresse.

Förutom intresset för aktier och börsnotering säger Simon Persson att möjligheten att driva verksamheten vidare efter eget huvud var en avgörande faktor att välja Novedo.

– Jag gillar Novedos modell och dessutom känns personerna helt rätt. Nu tar vi ett steg till i vår resa som entreprenörer och blir en del av något större.

Jag gillar Novedos modell och dessutom känns personerna bakom helt rätt. Nu tar vi ett steg till i vår resa som entreprenörer och blir en del av något större.

Kontakt

Drottninggatan 14
252 21 Helsingborg

info@elarbetenab.se

Till Elarbeten